Bij Fitclub GezonderRotterdam prijzen we ons gelukkig met onze goede gezondheid. Dagelijks zijn we aan het rennen, boksen, dansen of hangen we in de gewichten. Grenzen verleggen en anderen helpen om ook hun doel te bereiken, dat is onze uitdaging.

Maar terwijl wij daarmee bezig zijn, realiseren wij ons maar al te goed dat deze sportieve activiteiten niet voor iedereen zijn weggelegd. Jaarlijks krijgen 500 tot 550 kinderen de vreselijke diagnose kanker te horen. Rennen, springen en dansen is er dan niet meer bij, hun enige en veel grotere uitdaging is beter worden. Toen wij door hardloopcommunity Ik Loop Hard werden gevraagd om te ondersteunen bij hun inzamelingsactie voor Stichting Kika, hoefden wij dan ook niet lang na te denken. Wij willen onze gezonden lichamen graag inzetten om de kans op volledige genezing te vergroten. Daarom houden wij zaterdag 28 november in samenwerking met Ik Loop Hard een actiedag voor Stichting KiKa.

Wat: Outdoor bootcamp voor Stichting KiKa
Wanneer: zaterdag 28 november 15.00 tot 16.30 uur.
Voor wie: iedereen, ongeacht leeftijd of sportief niveau
Waar: verzamelen voor de Markthal
Aanmelden: stuur je naam, telefoonnummer naar gezonderrotterdam@gmail.com
Kosten: 10 euro. Dit bedrag komt geheel ten goede aan Kika

of gebruik de link voor een e-ticket (€ 10,80 inc ticket fee) https://www.ticketkantoor.nl/shop/gezonderrdam

Wij van Ik Loop Hard en Fitclub GezonderRotterdam hopen jullie allemaal te zien. Laten we samen een mooi bedrag voor Stichting Kika bij elkaar bewegen!