Bij een gezonde leefstijl is het niet alleen belangrijk om voldoende te bewegen, een gezond eetpatroon is ook essentieel. We helpen je graag om voor jou in kaart te brengen wat je nog zou kunnen aanpassen in je eetgewoonten.

Voedingsbehoeften kunnen worden beïnvloed door verschillende zaken, zoals leeftijd, gezondheid, activiteit en zelfs de hoeveelheid thee of koffie die je drinkt. Om te beginnen brengen wij jouw persoonlijke leef- en eetpatroon in kaart. Aan de hand van jouw persoonlijke doel (bijvoorbeeld vet verliezen, spieren opbouwen of afslanken), stellen we een voedingsplan op waarmee je alle essentiële stoffen binnen krijgt. Je krijgt van ons praktische adviezen die je direct toe kunt passen zonder in je dagelijks leven de hele dag stil te hoeven staan bij je voeding.

Wij werken onder andere met de producten van Herbalife. Deze voedings- en gewichtsbeheersingsproducten bevatten alle stoffen die nodig zijn om je lichaam gezond te houden en ondersteunen je op weg naar jouw doel. Ze zijn gemakkelijk in te passen in je dagelijks eetpatroon, je kunt nog steeds blijven genieten van lekkere maaltijden en uitgebalanceerde tussendoortjes.

Voor fanatieke sporters hebben we Herbalife24, de eerste 24-uurs sportvoedingslijn die je spieren helpt om sneller te herstellen en het optimale uit elke training te halen.