Liefde voor sport heb ik altijd gehad, maar mijn passie voor het begeleiden van anderen heb ik een aantal jaar geleden pas echt ontdekt.

Tijdens mijn werk bij de Koninklijke Luchtmacht heb ik de opleiding tot Aerobic-instructeur met succes gevolgd. Aan lesgeven en het optimale uit de deelnemers halen beleefde ik altijd veel plezier. Maar na een aantal jaar verliet ik de Luchtmacht en ging ik in de horeca werken, waar er geen gelegenheid meer was tot lesgeven.

Tot een aantal jaar geleden bij mijzelf de knop om ging. Ik was te zwaar voor mijn lengte en begon mij steeds meer te ergeren aan mijn ongezonde leefstijl. Dat moest anders. Ik ben op mijn voeding gaan letten en ben meer gaan bewegen. Steeds stelde ik mezelf nieuwe doelen: het moest nog net iets langer, iets zwaarder of iets verder. Langzaam kwam mijn liefde voor het sporten terug, en het gemis van het lesgeven begon steeds meer te knagen. Daarom besloot ik in 2007 om van mijn hervonden passie mijn werk te maken: lesgeven in de sportbranche.

De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd tot beweeg- en voedingscoach en sportinstructeur. Mijn huidige aanbod: Personal Training, Bootcamp, Zumba, Spinning, Shape, Fitness en Gladiator Workouts. Ik ben trots op wat ik heb bereikt en help nu graag anderen om hun doel te bereiken en lekkerder in hun vel te zitten. Maar vooral wil ik laten zien hoe leuk sporten kan zijn.

Mijn nieuwste doel? Mijn eigen tijd op de marathon verbeteren. En jij? Waar kan ik jou mee helpen? Laat het mij weten, dan gaan we samen jouw grenzen verleggen.